STEČAJ - NAUTA LAMJANA
Lamjana s3

Radnici opet doživjeli poraz: umjesto poništenja dijela duga, novo vještačenje za “Nautu Lamjanu”

Jedini pravi naziv za to je pranje novca. No činjenica je da Erste banka nije dokazala da je nekome uplatila taj novac, da je on skinut s računa i da je nekuda išao. . . .
lamjana-25

Najveći vjerovnici ne žele proizvodnju u ‘Nauti Lamjani’

Na ročištu sazvanom u srijedu na njihov zahtjev odbačeni su prijedlozi da se poništi odluka o dodjeli koncesije za škver riječkom M-inženjeringu, kao i prijedlog za obnovu proizvodnje i donošenje stečajnog plana. . . .
Lamljana vjerovnici

Vjerovnici preporučili Vladi: ‘Nauta Lamjana’ riječkom ‘M-inženjeringu’!

Glavni vjerovnici Nauta Lamjane u stečaju predvođeni Erste bankom opredijelili su se na ročištu u četvrtak za ponudu riječkog M-inženjeringa kao najpovoljniju za koju će od Vlade RH biti zatražena suglasnost ... . . .
lamjana-20

Šok s Trgovačkog suda Zadar: otvoren stečaj nad Nauta Lamjanom!

Na zahtjev tvrtke Odmarališta IO Adria stečajna sutkinja Ardena Bajlo u srijedu je odlučila otvoriti stečajni postupak u Nauta Lamjani, a za stečajnog je upravitelja imenovala Edvina Šimunova. . . .
Lamljana55

Jupiter Adria u tišini poslala najveći otočni škver u stečaj

Remontno brodogradilište Nauta Lamjana na Ugljanu preživjelo Waltera Wolfa i generala Zagorca, tvrtku u stečaj spremio vlasnik, Jupiter Adria , a otočani ga sada pokušavaju unajmiti i spasiti. . . .
Lamjana strajk

Nauta Lamjana u stečaju, 73 radnika ostaju bez posla

Na zahtjev tvrtke Odmarališta IO Adria stečajna sutkinja Ardena Bajlo u srijedu je odlučila otvoriti stečajni postupak u Nauta Lamjani, a za stečajnog je upravitelja imenovala Edvina Šimunova. . . .
Lamjana 44

Škver u stečaju: vjerovnici ‘Nauta Lamjane’ traže mogućnost nastavka poslovanja!

Dva mjeseca od otvaranja stečaja nad ugljanskim škverom Nauta Lamjana na Trgovačkom sudu Zadar je u utorak održano ispitno i izvještajno ročište koje se održalo u nazočnosti više od polovice bivših radnika. . . .