Sutomišćica

jerolimov-nasip-3

Ukinut zastupnički imunitet HDZ-ovcu!

Protiv HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Jerolimova nastavit će se kazneni postupak nakon što mu je danas ukinut zastupnički imunitet. . . .
jerolimov-nasip-2

Mandatno-imunitetno povjerenstvo skinulo imunitet Jerolimovu

Time je dalo odobrenje za nastavak kaznenog postupka kojeg protiv njega vodi Općinski sud u Zadru. . . .
jerolimov-nasip-1

Jerolimov u Saboru, suđenje zastalo

Zbog činjenice da je Ante Jerolimov počeo obnašati dužnost saborskog zastupnika postoji procesna smetnja za nastavak kaznenoga postupka - kratko je na upit o sudbini ovog spisa odgovorila Katarina Zdunić . . .
ante jerolimov

Jerolimov na poslovnom putu, Barišić bolesna

Razlog jučerašnje odgode bio je nedolazak optuženika, njihovih odvjetnika, ali i svih za jučer pozvanih svjedoka. Jerolimov se opravdao neodgodivim poslovnim obvezama u Zagrebu . . .
jerol7

Mještani tvrde da je Jerolimov nasuo deset puta veću površinu

Bez obzira na to tko je, kada i koliko nasipao more u Sutomišćici, činjenica je da je površina protuzakonitog nasipa deset puta veća od one koju je navedena u procjeni građevinskog inspektora . . .
Jerolimov sd

Načelniku Općine Preko sudi se za protuzakonito nasipanje obale, mogao bi u zatvor

Prvi čovjek općine Preko, kojega je Županijski odbor HDZ-a predložio predsjedniku stranke kao Kalmetina zamjenika u Saboru, optužen je za ilegalne građevinske radove u zaštićenom obalnom području u Sutomišćici na Ugljanu. . . .
ante jerolimov

Jerolimov i Barišić tvrde da nisu nasipali obalu

Od 1970. godine se vršilo nasipanje u obujmu od desetak tisuća metara četvornih, a što se tiče radova u Sutomišćici, njih smo poduzeli nakon višekratnih zahtjeva predsjednika mjesnog odbora jer su se mulovi urušili u more. . . .