Marina - Sutomišćica

sutomiscica 06.04.2011. olive island marina

Otvoren stečaj nad tvrtkom Plava vala

Sudac Tomislav Jurlina otvorio je jučer stečaj nad tvrtkom Plava vala koja je koncesionar nad marinom u Sutomišćici u općini Preko na otoku Ugljanu. . . .
jahtaa

Njemački odvjetnik želi se jeftino domoći marine

Nad marinom “Plava vala” u Sutomišćici na otoku Ugljanu s 203 veza u srijedu je otvoren stečaj, čime je postala prvi takav nautički objekt na Jadranu koji je završio u stečajnom postupku. . . .
wt2hoh48 copy

Dajući kredite čudnim tvrtkama, Erste potaknula stečajeve

Na koji se sve način uplela Erste banka u poslove na otoku Ugljanu, uskoro će, po svemu sudeći, razmatrati Ured za sprječavanje pranja novca koji djeluje pri Ministarstvu financija. . . .
Marina_s1

Švicarska tvrtka preuzima sve udjele Plave vale d.o.o.

U četvrtak je na Trgovačkom sudu Zadar bilo sazvano ročište na kojem se trebalo proglasiti stečaj nad tvrtkom “Plava vala” d.o.o. koja je koncesionar marine u Sutomišćici na Ugljanu. . . .
OTVMARINA1V

Dugovi zatvaraju marinu u Sutomišćici

"Cubus Lux” je zatražio odgodu donošenja odluke o uvođenju stečaja za tvrtku “Plava vala”, koja je koncesionar marine u Sutomišćici . . .
MARINA2

Marina u Sutomišćici vrijedna 4 miljuna eura

Nakon što je Vlada RH prvog listopada ove godine (2004.) odobrila koncesiju zadarskoj tvrtki Plava Vala d.o.o. - predstavnici koncesionara su u ponedjeljak u Preku održali prezentaciju cjelokupnog projekta vrijednog 4 milijuna eura. . . .
Kotur3

Gradi se prva marina na Ugljanu

"Plava vala" d.o.o. Zadar ovih je dana potpisala s Vladom RH Ugovor o koncesiji na korištenje pomorskog dobra u svrhu izgradnje luke nautičkog turizma u Sutomiščici na otoku Ugljanu. . . .